2015年11月6日星期五

Vajon Csökkent kreatinin szint jelent jobb veseműködés


Kreatinin szint egyik mutatók tükrözik, hogy mennyire jól a veséi. Általában, minél alacsonyabb a vesefunkció, annál magasabb a kreatinin szintet. így a betegek lesznek aggódik a magas szérum kreatinin szint. És ők is megpróbálják számos intézkedés csökkenti a szintjét. A legtöbb beteg lehet az ötlet: csökkent kreatinin szint azt jelenti, jobb vesefunkció. Nos, ez igaz?

Nagy kreatinin szint nem fordul elő, míg a fele a veseműködés károsodott a klinikán. Azaz, a súlyos vesekárosodás, annál magasabb kreatinin szint lesz. Mivel a csökkent veseműködés, a vesék nem mentesíti extra kreatinin vérből, így a megemelt kreatinin szint. Igazából, magas kreatinin szint is csökkenthető, hogy egy jól eszik tervet, elkerülve megerőltető testmozgás és gyógyszereket szed. Szóval, sok beteg lehet rossz ötlet: a veseműködés javult, és jobban.

Tény, hogy a gyógyszerek és korlátozott diéta és a testmozgás segíthet csökkenteni a magas kreatinin bizonyos mértékig, de ez nem jelenti azt, hogy a vese funkció javult. A gyógyszereket kapnak, hogy a magas kreatinin szint a betegek általában használt, hogy enyhíti a tüneteket, de ezek a gyógyszerek nem segítenek javítási vesekárosodás és javítja a vese működését.

Nos, akkor hogyan tudok javítani a vesefunkciót csökkentő emelkedett kreatinin szint?

Krónikus vesebetegség (CKD) Treatment Center, sok alternatív kezelések dialízis, amely segíthet a betegeknek javítja a vesefunkciót. A Micro-Kínai Orvoslás Osmotherapy egyre népszerűbb. Ez az a funkciója az anti-gyulladás, anti-koaguláció, elleni küzdelem gyulladás és megalázó extracelluláris mátrixok, így fokozza az vérkeringést, és hogy több táplálkozás és az oxigén a vesét, akkor tudja javítani sérült vese szövetekben és javítsák a vesefunkciót. Ennek eredményeként, a kreatinin szintje is csökkenteni lehet a természetben.

Ahhoz, hogy a kezelés, meg kell, hogy jöjjön Kínába. Minden segítséget, akkor e-mailben nekünk kidneycured@gmail.com vagy beszélgessen velem a Whatsapp vagy Viber +8613933102807!

没有评论:

发表评论